- ANA SAYFA
- TRABZON FİRMA REHBERİ
- GIDA İÇECEK VE MAMULLERİNİN İMALATI
TRABZON
GIDA İÇECEK VE MAMULLERİNİN İMALATI MESLEK GRUBU NACE KODLARI LİSTESİ
NACE KOD NO | NACE AÇIKLAMASI | FİRMA SAYISI |
---|
10.20.01 | Balıkların, kabuklu deniz hayvanlarının ve omurgasız yumuşakçaların hazırlanması | 9 |
10.72.02 | Dayanıklı pastane ürünleri ve kek imalatı | 11 |
10.89.99 | Diğer başka yerde sınıflandırılmamış diğer gıda maddelerinin imalatı | 5 |
10.51.99 | Diğer süthane işletmeciliği ve peynir imalatı | 23 |
11.07.01 | Doğal maden suyu ve diğer şişelenmiş suların üretimi | 8 |
10.52.00 | Dondurma imalatı | 1 |
10.13.02 | Et ürünleri imalatı | 6 |
10.71.01 | Fırın ürünlerinin imalatı | 73 |
10.20.03 | İnsan tüketimi veya hayvan yemi amacıyla balık kaba unlarının üretilmesi | 5 |
10.83.01 | Kafeinsiz ve kavrulmuş kahve-kahve ürünleri imalatı | 1 |
10.51.04 | Kefir ve salep (içecek) imalatı | 1 |
10.61.01 | Öğütülmüş tahıl imalatı | 7 |
10.71.02 | Pasta, kek, börek, pay, turta, waffles,vb. imalatı | 6 |
10.31.01 | Patatesin işlenmesi ve saklanması (dondurulmuş, kurutulmuş, suyu çıkartılmış, ezilmiş patates imalatı) (soyulması dahil) | 1 |
10.39.04 | Reçel, marmelat ve jöle imalatı (pekmez imalatı dahil) | 2 |
10.82.02 | Şekerleme, lokum, pişmaniye ve tahin helvası imalatı | 11 |
10.72.03 | Tatlı veya tuzlu hafif ürünler imalatı (kurabiyeler, krakerler, gevrek | 6 |
10.51.01 | Taze sıvı süt imalatı, pastörize edilmiş, sterilize edilmiş, homojenize | 1 |
10.51.05 | Tereyağı imalatı | 3 |
TİCARET ODALARI MESLEK KOMİTELERİ VE NACE KODLARI
Adana, Afyonkarahisar, Aydın, Balıkesir, Bolu, Bursa, Çanakkale, Denizli, Edirne, Elazığ, Gaziantep, Mersin, İstanbul Firmaları, İzmir, Kocaeli, İstanbul Firma Rehberi, Malatya, Manisa, Kahramanmaraş, Rize, Sakarya, Samsun, Sivas, Trabzon, Şanlıurfa, Karaman, Bartın, Yalova, Karabük, Çorlu, Lüleburgaz, Bandırma, Çerkezköy, Alanya, Fethiye, Bodrum