- ANA SAYFA
- BOLU FİRMA REHBERİ
- GIDA ÜRÜNLERİNİN, İÇECEKLERİN, TÜTÜN ÜRÜNLERİNİN İMALATI
BOLU
GIDA ÜRÜNLERİNİN, İÇECEKLERİN, TÜTÜN ÜRÜNLERİNİN İMALATI MESLEK GRUBU NACE KODLARI LİSTESİ
NACE KOD NO | NACE AÇIKLAMASI | FİRMA SAYISI |
---|
10.85.02 | Balık yemekleri imalatı, balık ve patates cipsi dahil | 2 |
10.91.01 | Çiftlik hayvanları için hazır yem imalatı | 6 |
10.82.01 | Çikolata ve çikolatalı şekerlemelerin imalatı | 2 |
11.07.01 | Doğal maden suyu ve diğer şişelenmiş suların üretimi | 4 |
10.61.03 | Ekmek, kek, bisküvi ya da pankek için hazırlanmış un karışımları | 1 |
10.13.02 | Et ürünleri imalatı | 25 |
10.71.01 | Fırın ürünlerinin imalatı | 11 |
10.11.01 | Kesim hanelerde gerçekleştirilen hayvan kesimleri etin ambalajlanması | 1 |
10.73.01 | Makarna ve şehriye imalatı | 1 |
10.61.01 | Öğütülmüş tahıl imalatı | 12 |
10.71.02 | Pasta, kek, börek, pay, turta, waffles,vb. imalatı | 26 |
10.31.00 | Patatesin işlenmesi ve saklanması | 1 |
10.51.07 | Peynir ve çökelek imalatı | 2 |
10.39.04 | Reçel, marmelat ve jöle imalatı (pekmez imalatı dahil) | 1 |
10.39.06 | Sert kabuklu yemişlerin, yiyecek ve ezmelerinin imalatı | 1 |
10.82.02 | Şekerleme, lokum, pişmaniye ve tahin helvası imalatı | 2 |
10.72.03 | Tatlı veya tuzlu hafif ürünler imalatı (kurabiyeler, krakerler, gevrek | 1 |
10.51.01 | Taze sıvı süt imalatı, pastörize edilmiş, sterilize edilmiş, homojenize | 2 |
10.39.05 | Yemişlerin kavrulması | 4 |
10.51.06 | Yoğurt imalatı | 6 |
TİCARET ODALARI MESLEK KOMİTELERİ VE NACE KODLARI
Adana, Afyonkarahisar, Aydın, Balıkesir, Bolu, Bursa, Çanakkale, Denizli, Edirne, Elazığ, Gaziantep, Mersin, İstanbul Firmaları, İzmir, Kocaeli, İstanbul Firma Rehberi, Malatya, Manisa, Kahramanmaraş, Rize, Sakarya, Samsun, Sivas, Trabzon, Şanlıurfa, Karaman, Bartın, Yalova, Karabük, Çorlu, Lüleburgaz, Bandırma, Çerkezköy, Alanya, Fethiye, Bodrum