- ANA SAYFA
- İSTANBUL FİRMA REHBERİ
- ÇİÇEKÇİLİK VE BAHÇE KÜLTÜRLERİ
- TROPİKAL VE SUBTROPİKAL MEYVELERİN YETİŞTİRİLMESİ
İSTANBUL
TROPİKAL VE SUBTROPİKAL MEYVELERİN YETİŞTİRİLMESİ FİRMALARI
(NACE KODU: 01.22.00)
BENZER NACE KODUNDA FALİYET GÖSTEREN FİRMALAR
01.21.00 - ÜZÜM YETİŞTİRİLMESİ
01.23.00 - TURUNÇGİLLERİN YETİŞTİRİLMESİ
01.25.01 - ÜZÜMSÜ MEYVELERİN YETİŞTİRİLMESİ
03.21.02 - DENİZDE YAPILAN DİĞER SU ÜRÜNLERİ YETİŞTİRİCİLİĞİ (MİDYE, İSTİRİDYE, ISTAKOZ, KARİDES, EKLEMBACAKLILAR, KABUKLULAR, DENİZ YOSUNLARI VB.) (BALIK HARİÇ)
İSTANBUL GÜNCEL NACE KODU REV 2 FİRMA LİSTESİ
Firma rehberimizin ilk sürümü Nace Kodu Rev1 esas alınarak hazırlanmıştır. Firma rehberimizi Nace Kodu Rev2'ye uyarlama çalışmalarımız devam etmektedir. Nace Kodu Rev2'ye geçiş işlemini tamamladığımız firmaları ayrı bir sayfada listelemekteyiz. Bu sayfadaki TROPİKAL VE SUBTROPİKAL MEYVELERİN YETİŞTİRİLMESİ Nace Koduna karşılık gelen ya da en yakın olduğunu düşündüğümüz TROPİKAL VE SUBTROPİKAL MEYVELERİN YETİŞTİRİCİLİĞİ (MUZ, HURMA, İNCİR, AVOKADO, MANGO VB.) Nace Kodunda yer alan firmalara aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.
(01.22.05) TROPİKAL VE SUBTROPİKAL MEYVELERİN YETİŞTİRİCİLİĞİ (MUZ, HURMA, İNCİR, AVOKADO, MANGO VB.)
TİCARET ODALARI MESLEK KOMİTELERİ VE NACE KODLARI
Adana, Afyonkarahisar, Aydın, Balıkesir, Bolu, Bursa, Çanakkale, Denizli, Edirne, Elazığ, Gaziantep, Mersin, İstanbul Firmaları, İzmir, Kocaeli, İstanbul Firma Rehberi, Malatya, Manisa, Kahramanmaraş, Rize, Sakarya, Samsun, Sivas, Trabzon, Şanlıurfa, Karaman, Bartın, Yalova, Karabük, Çorlu, Lüleburgaz, Bandırma, Çerkezköy, Alanya, Fethiye, Bodrum