Reklamlar

1453 İNTERAKTİF SERVİS LİMİTED ŞİRKETİ ŞİŞLİ / İSTANBUL

FİRMA DETAYI

Kuruluş Tarihi: 19.12.2016

İLETİŞİM BİLGİLERİ
Adresi, Telefon Numarası, Web Sitesi
E-posta Adresi

Adresi19 MAYIS MAHALLESİ BÜYÜKDERE CADDESİ BEYTEM PLAZA N:20/5
Posta Kodu:34363
Semt AdıMEŞRUTİYET
İlçesiŞİŞLİ
İliİSTANBUL
ÜlkesiTÜRKİYE
Telefon Numarası:
Faks Numarası:
E-posta Adresi:
Web Sitesi:
Reklamlar


1453 İNTERAKTİF SERVİS LİMİTED ŞİRKETİ, 19.12.2016 tarihinde bir Limited Şirket olarak kurulmuş olup İstanbul Ticaret Odası'na bağlı olarak faliyet göstermektedir. Firma Bilgi Teknolojileri Meslek Grubu Ana Kategorisinde, Bilgisayar Programlama Faaliyetleri (Sistem, Veri Tabanı, Network, Web Sayfası Vb. Yazılımları İle Müşteriye Özel Yazılımların Kodlanması Vb) Nace Kodu Sektöründe yer almaktadır.

Meslek Grubu
(Komitesi):
(5) BİLGİ TEKNOLOJİLERİ

Nace Kodu
(Sektörü):
(62.01.01) BİLGİSAYAR PROGRAMLAMA, SİSTEM, VERİ TABANI, NETWORK, WEB SAYFASI, YAZILIM KODLAMA FAALİYETLERİ

Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır Bilgisayar programcılığı hizmetleri, bilgisayar yazılımlarının tasarımı, geliştirilmesi, bakımı, güncelleştirilmesi hizmetleri, bilgisayar donanımları alanlarında danışmanlık hizmetleri, bilgisayar veri tabanı oluşturma hizmetleri, bilgisayar verilerinin kurtarılması, düzeltilmesi ve bilgilerin elektronik ortamda elde edilmesi, yayılması, dağıtılması ve satımı hizmetleri, bilgisayar sistem analizi hizmetleri, bilgisayar danışmanlık hizmetleri, bilgisayar kiralanması hizmetleri, bilgisayar yazılımlarının kiralanması, lisans verilmesi hizmetleri, bilgisayar programlarının çoğaltılması hizmetleri, bilgisayar yazılımlarının tesisi hizmetleri de dahil fakat bunlarla sınırlı olmamak üzere her türlü bilgisayar, donanım ve yazılım servisi, hizmeti ve eğitimi verilmesi, sunulması, sağlanması, pazarlanması.
Bu sayfada yer alan bilgilerin doğruluğu resmi kaynaklarla karşılaştırılıp en güncel ve en güvenilir veriler sunulmaya çalışılmaktadır. Bu sayfada firmanız hakkında daha detaylı bir tanıtım bilgisi yer almasını istiyorsanız iletişim linkini kullanarak bizimle irtibata geçebilirsiniz.
Ticaret Odası:İSTANBUL TİCARET ODASI
Firma Rehberleri:İSTANBUL FİRMA REHBERİ

ŞİŞLİ İLÇESİ FİRMA REHBERİ

MEŞRUTİYET SEMTİ FİRMA REHBERİ

19 MAYIS MAHALLESİ FİRMA LİSTESİ

BÜYÜKDERE CADDESİ FİRMA LİSTESİ

İl Plaka No:34
İl Telefon Kodu:0212 (Avrupa) 0216 (Asya)
Bu sayfada firma adres ve telefon bilgileri yer alan 1453 İNTERAKTİF SERVİS LİMİTED ŞİRKETİ isimli firmanın, firma sahibi ya da yetkilisi iseniz ve firma rehberimizde yer alan firma bilgilerinin yanlış veya eksik olduğunu düşünüyorsanız firma bilgilerini güncelleyebilmemiz için iletişim linkini kullanarak lütfen bize bildiriniz.


Reklamlar


TİCARET ODALARI MESLEK KOMİTELERİ VE NACE KODLARI

Adana, Afyonkarahisar, Aydın, Balıkesir, Bolu, Bursa, Çanakkale, Denizli, Edirne, Elazığ, Gaziantep, Mersin, İstanbul Firmaları, İzmir, Kocaeli, İstanbul Firma Rehberi, Malatya, Manisa, Kahramanmaraş, Rize, Sakarya, Samsun, Sivas, Trabzon, Şanlıurfa, Karaman, Bartın, Yalova, Karabük, Çorlu, Lüleburgaz, Bandırma, Çerkezköy, Alanya, Fethiye, Bodrum

Reklamlar


Reklamlar