- ANA SAYFA
- İSTANBUL İLÇE FİRMA REHBERLERİ
- AVCILAR FİRMA REHBERİ
- EKMEK, UN VE UNLU MAMÜLLER
İSTANBUL
AVCILAR
EKMEK, UN VE UNLU MAMÜLLER FİRMALARI
NACE KODLARI LİSTESİNACE KODU | NACE AÇIKLAMASI | SAYI |
---|
10.31.01 | PATATESİN İŞLENMESİ VE SAKLANMASI (DONDURULMUŞ, KURUTULMUŞ, SUYU ÇIKARTILMIŞ, EZİLMİŞ PATATES İMALATI) (SOYULMASI DÂHİL) | 3 |
10.61.09 | FIRINCILIK ÜRÜNLERİNİN İMALATINDA KULLANILAN HAMUR VE UN KARIŞIMLARININ İMALATI (SEBZE UN KARIŞIMLARI HARİÇ) | 1 |
10.71.02 | FIRIN ÜRÜNLERİ İMALATI (EKMEK, PİDE, SİMİT, VB. DÂHİL, TAZE PASTANE ÜRÜNLERİNİN İMALATI HARİÇ) | 38 |
10.73.03 | MAKARNA, ŞEHRİYE, KUSKUS VE BENZERİ MAMULLERİN İMALATI (DOLDURULMUŞ VEYA DONDURULMUŞ OLANLAR DÂHİL) | 2 |
46.36.02 | FIRINCILIK MAMULLERİNİN TOPTAN TİCARETİ | 3 |
46.38.04 | UN, NİŞASTA, MAKARNA, ŞEHRİYE VB. ÜRÜNLER İLE HAZIR GIDALARIN (ET/SEBZE SULARI, HAZIR ÇORBALAR VB.) TOPTAN TİCARETİ (EKMEK MAYASI, KURU MAYA VB. DÂHİL) | 25 |
47.24.01 | BELİRLİ BİR MALA TAHSİS EDİLMİŞ MAĞAZALARDA EKMEK, PASTA VE UNLU MAMULLERİN PERAKENDE TİCARETİ (EKMEK, BİSKÜVİ, PASTA, ÇÖREK, DONDURMA KÜLAHI VB.) | 43 |
İSTANBUL
AVCILAR İLÇESİ
EKMEK, UN VE UNLU MAMÜLLER MESLEK GRUBU
EN SON EKLENEN FİRMALAR
TİCARET ODALARI MESLEK KOMİTELERİ VE NACE KODLARI
Adana, Afyonkarahisar, Aydın, Balıkesir, Bolu, Bursa, Çanakkale, Denizli, Edirne, Elazığ, Gaziantep, Mersin, İstanbul Firmaları, İzmir, Kocaeli, İstanbul Firma Rehberi, Malatya, Manisa, Kahramanmaraş, Rize, Sakarya, Samsun, Sivas, Trabzon, Şanlıurfa, Karaman, Bartın, Yalova, Karabük, Çorlu, Lüleburgaz, Bandırma, Çerkezköy, Alanya, Fethiye, Bodrum