Reklamlar

BANDIRMA MESLEK GRUBU-2 MESLEK KOMİTESİ NACE KODLARI LİSTESİ

NACE KOD NONACE AÇIKLAMASIFİRMA SAYISI
10.12.02Ayrı parçalarda taze veya dondurulmuş kümes hayvanları etlerinin imalatı5
10.84.01Baharat, sos ve çeşni imalatı1
10.85.02Balık yemekleri imalatı, balık ve patates cipsi dahil1
10.20.01Balıkların, kabuklu deniz hayvanlarının ve omurgasız yumuşakçaların hazırlanması1
10.41.01Bitkisel ham yağ imalatı6
10.91.01Çiftlik hayvanları için hazır yem imalatı9
10.83.06Diğer bitkisel çayların imalatı (nane, yaban otu, papatya vb.)1
10.82.99Diğer kakao, çikolata ve şekerleme imalatı1
11.07.01Doğal maden suyu ve diğer şişelenmiş suların üretimi1
10.13.02Et ürünleri imalatı1
10.71.01Fırın ürünlerinin imalatı33
10.11.01Kesim hanelerde gerçekleştirilen hayvan kesimleri etin ambalajlanması1
10.89.04Maya imalatı1
10.39.03Meyve veya sebze gıda ürünlerinin imalatı10
10.39.02Meyvelerin, yemişlerin veya sebzelerin saklanması1
10.61.01Öğütülmüş tahıl imalatı8
10.71.02Pasta, kek, börek, pay, turta, waffles,vb. imalatı11
10.51.07Peynir ve çökelek imalatı9
10.61.02Pirinç elde edilmesi ve  pirinç unu imalatı5
10.39.06Sert kabuklu yemişlerin, yiyecek ve ezmelerinin imalatı1
10.51.02Süt temelli içeceklerin imalatı1
10.72.03Tatlı veya tuzlu hafif ürünler imalatı (kurabiyeler, krakerler, gevrek1
10.39.01Temel olarak sebze veya meyve içeren gıdaların imalatı1
10.51.05Tereyağı imalatı1
10.85.05Yerel ve ulusal hazır yemeklerin imalatı1
10.51.06Yoğurt imalatı3
10.89.07Yumurta ürünlerinin, yumurta albümininin imalatı42

Reklamlar

TİCARET ODALARI MESLEK KOMİTELERİ VE NACE KODLARI

Adana, Afyonkarahisar, Aydın, Balıkesir, Bolu, Bursa, Çanakkale, Denizli, Edirne, Elazığ, Gaziantep, Mersin, İstanbul, İzmir, Kocaeli, Malatya, Manisa, Kahramanmaraş, Rize, Sakarya, Samsun, Sivas, Trabzon, Şanlıurfa, Karaman, Bartın, Yalova, Karabük, Çorlu, Lüleburgaz, Bandırma, Çerkezköy, Alanya, Fethiye, Bodrum

Reklamlar